Kursprogram på Bjerbo Gård 2023


Kursprogram för 2023

Varmt välkomna till AteljeM.se på Bjerbo Gård i Dalköpinge by några km öster om Trelleborg. Målarkurserna håller jag i min ateljé/galleri på lugna och rofyllda Bjerbo. Här kommer deltagarna att finna gått om inspirerande motiv, men även lugn och ro och mental avspänning i en lantlig miljö. Längre ner på denna sida ser ni de aktuella kursdagarna för  2023. Ring eller maila mig för att boka er plats på kursen.

För företag, föreningar eller större grupper som önskar en kurs vid andra tillfällen än de angivna datumen, är mer än välkomna att höra av sig till mig.
Kurs i oljemålning och akryl, 2 dagar Lördag o Sön.

Här tittar vi lite på grunderna i färglära, perspektiv och komposition av en bild. Kursen är till för både nybörjare och för de som kommit lite längre i sitt måleri. Om vädret tillåter målar vi även ute. Vi kan ta promenader i naturen för frisk luft och motivletande. Alla är vi olika och alla har vi kommit olika långt i vårt målande, därför möter jag var och en där den är i sin kunskap och färdighet. För mig är det viktigt att var och en får jobba i sin takt och med sina motiv.

Kursen bygger på gemenskap och avkoppling. Medtag eget material så som oljefärg, penslar, målarkniv och dukar. Dukarna skall inte vara mindre än F eller L10, gärna F eller L12, 15.

Ring eller skicka ett mail om du vill boka en plats eller få mer information.
Mail: stefan@ateljem.se
Mobil: 0708-603969

Kurstider och priser för 2023
Målarkurs.

Kursdagar, 13-14 Maj. Plats: Bjerbo Gård Dalköpinge by
Kl: 9:30-16 Pris: 1300:- Inkl moms.


I priset ingår fika på för- och eftermiddag samt en lättare lunch. Varje kurs tar max 10 deltagare och minst 5 deltagare för att kursen skall starta.
Kurserna 2023 kommer att hållas i min ateljé/gallerie Bjerbo Gård i Dalköpinge by öster om Trelleborg. Kör Engelbrektsgatan ut från Trelleborg, Engelbrektsgatan byter namn till Dalköpinge byaväg som ni fortsätter på tills ni kommer till Dalköpinge. Bjerbo Gård är den långa vita gården till höger i korsningen (om du kommer från Trelleborg) Se karta under fliken kontakter.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ert deltagande minst 3 veckor innan kursstart, helst innan x/x. Om minst 5 deltagare har anmält sig till kursen skickar jag ut en faktura 2-3 veckor innan kurs start och då är också anmälan bindande. Skulle inte kursen starta på grund av för få deltagare, men kursavgiften är betald, betalas givetvis pengarna tillbaka, dock betalas inte kursavgiften tillbaka vid eget avhopp.

Lämna gärna din bokning via stefan@ateljem.se eller använd formuläret på kontaktsidan här på hemsidan.
Du kan även boka via 0708-603969
Vid bokning, lämna namn, adress och telefonnr.
Välkomna.