Välkommen på påsk konstutställning.

Julen varar till påska, som man säger i visan och tänk, nu är vi där, vårvärme, påsk och konstutställning.

Min påsk konstutställning håller jag i mitt ateljé/galleri i Dalköpinge by några km nordöst om Trelleborg. Nej inte Dalköpinge och Dalabadet nere vid havet, kommer du från Trelleborg kör du Engelbrektsgatan  öster ut, kommer du från Anderslöv eller Gislövs by kommer du till Dalköpinge by om du kör mot Trelleborg. Nu har vi klarat ut det, bra va? För att underlätta lite till så ta en titt på bilden här in till, samma bild finns i en stor skylt som står mitt i byn.

Är vi vänner på Facebook? Jag vill gärna bli din vän. Vill ni då vara med i utlottningen av denna lilla tavla föreställande "Damerna från Smygehamn", storlek 21,5x26,5 cm med ram. Pris 500:-. Hur går det till? På min FB sida http://facebook.com/stefan.msson finns ett inlägg, en inbjudan till Påsk Konstutställningen, den som delar detta evenemang deltar också i utlottningen av denna lilla tavla. Tavlan hämtas på utställningen i påsk. Lycka till.